Welkom op de site van PV Care

Een energietransitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie is noodzakelijk. Iedereen is ervan overtuigd dat zonnestroom hier een belangrijk onderdeel van uit maakt. Om in 2023 een aandeel duurzame energie te hebben van 20% zal er daarom een aanzienlijke hoeveelheid zonnepanelen moeten worden geplaatst. Deels kan dit op de daken van woningen, deels op de daken van bedrijven en instellingen en voor een ander deel zal dit in grote zonneparken plaatsvinden. produceren van eigen elektriciteit met een zonne-energiesysteem wordt steeds aantrekkelijker. PV Care creëert de voorwaarden voor een zorgeloos gebruik van deze zonne-energiesystemen in Nederland en België.

 

Wie is PV Care?

Wij zijn dé expert in het onderhouden van PV-installaties. Wij verrichten onderhoud aan PV Installaties als onafhankelijke marktpartij voor particulieren en ondernemers. Wij verrichten structureel en incidenteel onderhoud van PV-installaties met componenten van alle gerenommeerde merken.

 

De ervaring van onze O&M onderhoudsafdeling met ruim 4000 serviceabonnementen willen we graag met u delen. Wij weten hierdoor als geen ander wat het juiste advies voor onze klanten is. Samen met u bepalen we de juiste aanpak, en gaan vervolgens voor u aan de slag.

 

Waarom PV CARE?

PV CARE kiest voor de lange termijn. Uw keuze voor zonne-energie is immers ook voor vele jaren.

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 

- Storingsservice;

- Monitoring;

- Reiniging;

- Inspecties (oplever- periodieke- drône en thermografisch inspecties);

- Inspecties conform NEN 1010 -NEN-EN-IEC 62446;

- Second opinions;

- Verzekering;

- Verhuizing PV-systemen;

- Onderhoudsabonnement;

- Advies en ondersteuning.

 

 

Tot onze klantenkring behoren o.a. Consumenten, Agrariërs, Producenten, Energieleveranciers, Installateurs, Woningbouw Verenigingen, Groothandels en Investeerders.

 

PV Care is lid van Holland Solar de branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie.  

 

 

Nieuws

De branchevereniging Holland Solar heeft kennisgenomen van het onderzoek van TNO naar brandincidenten met zonnepanelen.

Lees meer...