PV Care is dé expert in zonnepanelen. De ervaring van onze O&M onderhoudsafdeling met ruim 4000 serviceabonnementen willen we graag met u delen. Wij weten hierdoor als geen ander wat het juiste advies voor onze klanten is. Wij werken graag in nauwe samenwerking met u aan het beste zonne-energiesysteem op uw dak.

 

Samen met u bepalen we de juiste aanpak. Wij komen altijd bij u thuis voor een inventarisatie en kennismakingsgesprek, u wilt toch zien met wie u zaken doet!!

 

PV Care is een dynamische organisatie met een focus op zonne-energie. Wij voorzien particulieren en bedrijven van zonne-energiesystemen. Het realiseren van energieprojecten met een meerwaarde voor een schoner milieu is ons doel. We ondersteunen bij projectontwikkeling, garanderen tijdige levering van onderdelen en blijven betrokken bij service en controle.

 

In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. PV Care maakt gebruik van gecertificeerde installateurs. Dit betekent dat PV Care betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Als particulier en ook als ondernemer bent u daarom bij PV Care aan het juiste adres.

 

PV Care is lid van Holland Solar de branchevereniging van Nederlandse experts in zonne-energie.

 

De voordelen van PV Care op een rij:

 

  • Deskundigheid: ervaren en kundige medewerkers brengen uw situatie in kaart en brengen een optimaal advies uit;
  • Professionaliteit: montageteams die zijn opgeleid volgens de geldende eisen en normen in Nederland komen uw zonnepanelen installeren:
  • Zekerheid: materialen van top 10 leveranciers wereldwijd en gedurende het 1ejaar gratis basis servicecontract:
  • In de buurt: voor vragen of bijzonderheden, we zijn er zo…

Nieuws


PV Care heeft een inspectie uitgevoerd van een PV systeem bij een agrarisch bedrijf met een schuindak opstelling (damwandprofiel). We hebben vastgesteld dat de strengen in de omvormer niet genummerd of gelabeld waren, net zomin als de strengen vanaf de dak doorvoer buiten op het dak.

Lees meer...